chatbuttonRegister

Κανόνες Διευθέτησης

Γενικοί κανονισμοί


Οι παρόντες Γενικοί Κανονισμοί Στοιχηματισμού υπόκεινται σε τροποποίηση ανά πάσα στιγμή κατά τη διακριτική ευχέρεια της in2bet έπειτα από σχετική έγκριση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων.

Υπάρχουν εξαιρέσεις ή διαφορές στους κανονισμούς αυτούς για κάποια αθλήματα και στοιχήματα. Οπότε, ο πελάτης πρέπει να συμβουλεύεται πάντα τους συγκεκριμένους κανονισμούς για κάθε άθλημα από την ενότητα "Ειδικοί κανονισμοί " - καθώς οι ειδικοί κανονισμοί των αθλημάτων υπερισχύουν των γενικών κανονισμών στοιχήματος.


Προθεσμίες στοιχημάτων

Στοιχήματα πριν από τον αγώνα (pre match στοιχήματα) μπορούν να γίνουν δεκτά μέχρι την ώρα που αναφέρεται, η οποία ενδέχεται να μην αντιστοιχεί στην ώρα έναρξης του αγώνα. Η In2bet διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει κάθε στοίχημα που τοποθετείται μετά την υποδεικνυόμενη προθεσμία, μεταξύ άλλων λόγω του λάθους τάιμινγκ ή αναβολής του χρόνου έναρξης.

Στην περίπτωση που κάποιο στοίχημα, για οποιονδήποτε λόγο, γίνει αποδεκτό μετά την έναρξη του στοιχηματικού γεγονότος, πράγμα που σημαίνει ότι το στοίχημα δεν έχει τοποθετηθεί καλόπιστα, τότε η in2bet διατηρεί το δικαίωμα να το ακυρώσει.


Διεξαγωγή στοιχημάτων

 • Η καθορισμένη γηπεδούχος ομάδα εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά και η καθορισμένη φιλοξενούμενη ομάδα εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά

 • Στην περίπτωση που το παιχνίδι παίζεται σε ουδέτερη έδρα ή όταν δεν έχει δηλωθεί γηπεδούχος ομάδα, η ομάδα που αναγράφεται πρώτη (στα αριστερά) είναι η γηπεδούχος ομάδα για στοιχηματικούς σκοπούς και η ομάδα που αναγράφεται δεύτερη (στα δεξιά) είναι η φιλοξενούμενη ομάδα για στοιχηματικούς σκοπούς.

 • Σε περιπτώσεις όπου το γεγονός διεξάγεται σε έδρα διαφορετική από αυτή που ήταν δηλωμένη, όλα τα στοιχήματα γεγονότος θεωρούνται άκυρα, εκτός εάν αν ορίζεται διαφορετικά στους Ειδικούς κανονισμούς για το συγκεκριμένο άθλημα.


Αλλαγές τιμής/χρόνου

In2bet διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρήσει τις τιμές (αποδόσεις) που προσφέρονται ανά πάσα στιγμή, καθώς και να ακυρώσει στοιχήματα σε γεγονότα πριν από την αρχική ώρα έναρξης, εφόσον παρατηρηθεί προφανές λάθος στις αποδόσεις, ή ενδείξεις αλλοίωσης αποτελέσματος ή δόλια συμπεριφορά.


Σφάλματα δεδομένων

Η In2bet διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή οποιουδήποτε στοιχήματος χωρίς ειδοποίηση, αιτιολόγηση ή αποζημίωση. Η In2bet δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για σφάλματα πληκτρολόγησης, μετάδοσης, εμφάνισης, δημοσίευσης στοιχηματικών πληροφοριών ή αποδόσεων. Εάν κάποιο στοίχημα πριν από τον αγώνα γίνει αποδεκτό κατά λάθος, η in2bet διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το εν λόγω στοίχημα, εφόσον υπήρξαν προφανή λάθη σχετικά με την καταχώρηση των αποδόσεων ή/και των αποτελεσμάτων, π.χ. λανθασμένη αντιστροφή ομάδων, αποδόσεων, αποτελεσμάτων κ.λπ.


Τεχνικά σφάλματα

Η In2bet διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει τις αποδόσεις κατά τη διάρκεια του γεγονότος λόγω διακοπής της μετάδοσης ή άλλων τεχνικών προβλημάτων ή σε περίπτωση υποψίας απάτης. Η In2bet διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τα στοιχήματα ακόμη και εκ των υστέρων, εάν οποιοδήποτε τέτοιο στοίχημα κερδήθηκε από τον πελάτη ως αποτέλεσμα τεχνικής βλάβης ή σφάλματος, συμπεριλαμβανομένου, αλλά όχι περιοριστικά, σφάλματος ή λάθους στη μετάδοση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση τα εισιτήρια θα ακυρώνονται.


Διακοπή, ακύρωση και αναβολή

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στους Ειδικούς Κανονισμούς για το συγκεκριμένο άθλημα:

 • Οποιοσδήποτε αγώνας, εκδήλωση ή διαγωνισμός που διακόπτεται, ακυρώνεται ή άλλως πως πριν από την κανονική προβλεπόμενη από τους κανονισμούς διάρκεια αγώνα, π.χ. 90 λεπτά για το ποδόσφαιρο, θα θεωρείται άκυρος.

 • Κάθε αγώνας, εκδήλωση ή διαγωνισμός που ακυρώνεται ή αναβάλλεται θεωρείται άκυρος


Μακροπρόθεσμα Στοιχήματα (Outright)

Μακροπρόθεσμα Στοιχήματα είναι αποδεκτά σε βάση ''All In Run Or Not'' (ανεξάρτητα από το αν η επιλογή θα συμμετάσχει τελικά στον αγώνα ή όχι) και, ως εκ τούτου, θα διευθετούνται ως χαμένα εάν η επιλογή δεν λάβει μέρος στο γεγονός. Ισχύουν οι κανόνες Dead Heat.

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, κάθε φορά που ο οργανωτικός σύλλογος κρίνει σκόπιμο να συμπεριλάβει τους απαραίτητους γύρους, αγώνες ή σειρές αγώνων (π.χ. πλέι οφ, πλέι-άουτ, μετά τη σεζόν) μετά το τέλος της λεγόμενης Κανονικής Σεζόν για να καθορίσει την κατάταξη, τους νικητές πρωταθλήματος, την προβιβασμό/υποβιβασμό κ.λπ., η in2bet θα λάβει υπόψη τα αποτελέσματα που προκύπτουν από αυτούς τους αγώνες για σκοπούς διευθέτησης δελτίων που αναφέρονται στην τελική κατάταξη πρωταθλήματος, προβιβασμό, υποβιβασμό κ.λπ.

Όλα τα δελτία στοιχημάτων διευθετούνται βάσει της τελετής απονομής ή του επίσημου φύλλου βαθμολογίας του διαγωνισμού, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα αποτελέσματα τυχόν επακόλουθων ερευνών ή αποκλεισμών.


Σχετιζόμενα στοιχήματα

Σχετιζόμενα στοιχήματα είναι τα πολλαπλά στοιχήματα όπου το αποτέλεσμα μιας επιλογής μπορεί να συμβάλλει στο αποτέλεσμα μιας άλλης επιλογής, π.χ. διπλό στοίχημα που περιλαμβάνει τη νίκη του Ρότζερ Φέντερερ στον ημιτελικό του US Open σε συνδυασμό με τη νίκη του ίδιου στο US Open Outright.

 • Η in2bet διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει ποια στοιχήματα έχουν σχετικό ενδεχόμενο (συνδέονται μεταξύ τους)

 • Η in2bet δεν δέχεται πολλαπλά στοιχήματα που έχουν σχετικό ενδεχόμενο και διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, πολλαπλά στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί σε σχετικό ενδεχόμενο. Οι συνδυασμοί με σχετικά ενδεχόμενα θα μπλοκάρονται αυτόματα και δεν θα είναι διαθέσιμοι για πολλαπλασιασμό κατά την κανονική τοποθέτηση στοιχημάτων. Σε περιπτώσεις όπου ένα δελτίο στοιχήματος που περιέχει σχετικά ενδεχόμενα έχει γίνει αποδεκτό κατά λάθος, η in2bet θα ακυρώσει το πολλαπλασιασμό που τοποθετήθηκε και θα επιστρέψει το αρχικό ποντάρισμα του δελτίου.

 • -Σε ορισμένες περιπτώσεις, η in2bet θα διαθέσει συνδυασμούς σχετιζόμενων στοιχημάτων για τους πελάτες για να τοποθετήσουν στοιχήματα, π.χ. ο Mario Ballotelli να είναι ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Ιταλία να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Outright.


Κανόνας Dead Heat

Σε περίπτωση που τουλάχιστον δύο αγωνιζόμενοι κηρυχτούν νικητές (Dead Heat), ο αριθμός των θέσεων πληρωμής που απομένουν μετά τη διευθέτηση των νικητών διαιρείται με τον αριθμό των παικτών που μοιράζονται αυτές τις θέσεις. Έπειτα, οι αποδόσεις για την επιλογή πολλαπλασιάζονται με αυτόν τον αριθμό.

π.χ. Σε έναν διαγωνισμό με 5 θέσεις πληρωμής, διευθετούνται οι δύο πρώτοι παίκτες, ενώ τέσσερις παίκτες μοιράζονται την τρίτη θέση. Δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο τρεις θέσεις πληρωμής για αυτούς τους τέσσερις παίκτες, οι αποδόσεις θέσεων για κάθε παίκτη πολλαπλασιάζονται επί 0,75.


Κανόνες Push (Στοιχήματα 2πλής Επιλογής (2-way))

Αν και οι δύο συμμετέχοντες σε ένα γεγονός φέρουν ισοπαλία ή πετύχουν τον ίδιο αριθμό γκολ, πόντων ή ράνκινγκ και δεν προσφέρεται τιμή για το συμπέρασμα αυτό, το αποτέλεσμα είναι Push (δηλαδή ο στοιχηματιστής λαμβάνει τα χρήματά του πίσω, αν σπρώξει). Σε αυτή την περίπτωση, η διευθέτηση των μονών στοιχημάτων γίνεται με επιστροφή των πονταρισμάτων, ενώ σε πολλαπλά στοιχήματα η επιλογή λαμβάνεται ως μη συμμετέχουσα και το στοίχημα διευθύνεται στις εκκρεμείς επιλογές.


Στοιχήματα άμεσου ανταγωνισμού (head-to-head) & 3-way


Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στους Ειδικούς Κανονισμούς για το συγκεκριμένο άθλημα:

 • Τουλάχιστον ένας συμμετέχων πρέπει να ολοκληρώσει το αγώνισμα, αλλιώς το στοίχημα θεωρείται άκυρο

 • Αν ένας ή περισσότεροι συμμετέχοντες δεν εκκινήσει, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα

 • Αν όλοι οι συμμετέχοντες αποκλειστούν ή αποβληθούν, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα

 • Αν οι συμμετέχοντες πετύχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, ισχύει ο κανόνας head-to-head και δεν προσφέρεται κανένα αντάλλαγμα για το πλεονέκτημα της ισοπαλίας (draw odds) όλα τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα. Σε περιπτώσεις με 3 παίκτες (Golf 3balls), όπου 2 ή περισσότεροι παίκτες επιτυγχάνουν το ίδιο αποτέλεσμα και κερδίζουν, ακυρώνουμε και στέλνουμε: «Outcome=C» με υπόδειξη: π.χ. «Dead Heat»: Δεν μπορεί να αποφασιστεί νικητής, Αποτελέσματα: 70:70:74.


Στοιχήματα Ημίχρονου/Περιόδου

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, μόνο τα γκολ/πόντοι/κόρνερ κ.λπ. που σημειώνονται στην αντίστοιχη περίοδο θα υπολογίζονται για την διευθέτηση στοιχήματος.


Μονά/Ζυγά Στοιχήματα

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, συνολικά σκορ 0-0 θα διευθύνονται ως ζυγά.


Πολλαπλά στοιχήματα

Σε περιπτώσεις όπου οποιοδήποτε πολλαπλό στοίχημα περιλαμβάνει μη-συμμετέχουσα ή άκυρη επιλογή το στοίχημα θα διευθύνεται για τις υπόλοιπες επιλογές. Οι αποδόσεις στην άκυρη επιλογή στοιχηματίζονται στο 1,00.


Αποτελέσματα

Όλα τα στοιχήματα θα διευθύνονται με βάση τις αποδόσεις που προσφέρονται στον χρόνο της τοποθέτησης του στοιχήματος.


Ειδικοί Κανονισμοί

Ακολουθούν οι Ειδικοί Κανονισμοί για κάθε άθλημα.

Εκτός από τους ακόλουθους Ειδικούς Κανονισμούς ισχύουν οι Γενικοί Κανονισμοί, ωστόσο οι Ειδικοί Κανονισμοί υπερισχύουν των Γενικών Κανονισμών.

Σε περίπτωση που υπάρχει διαφορά μεταξύ των κανονισμών πριν από τον αγώνα και των κανονισμών σε ζωντανή μετάδοση, αυτή θα αναφέρεται στο αντίστοιχο άθλημα.


Ποδόσφαιρο

Όλες οι αγορές θα διευθετούνται με βάση το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού κανονικής διάρκειας 90 λεπτών, εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά. Στην κανονική διάρκεια περιλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις λόγω τραυματισμών ή διακοπές, αλλά δεν περιλαμβάνεται τυχόν παράταση, διαδικασία των πέναλτι ή χρυσό γκολ. Οι εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα αφορούν τους φιλικούς αγώνες, όπου όλες οι αγορές αγώνων θα διευθύνονται με βάση το τελικό αποτέλεσμα κατά τη λήξη του παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το αν ολοκληρωθούν τα 90 λεπτά.

Εάν ο προβλεπόμενος χρόνος για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα διαφέρει από τα 90 λεπτά, τότε ισχύουν οι αναφερόμενοι κανόνες. Για παράδειγμα, ένας αγώνας διάρκειας 80 λεπτών περιλαμβάνει επίσης τον χρόνο τραυματισμών και τον πρόσθετο χρόνο, αλλά όχι την παράταση ή τα πέναλτι, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Οι αγώνες στους οποίους ο προβλεπόμενος χρόνος είναι μικρότερος από 45 λεπτά ή μεγαλύτερος από 120 λεπτά θα θεωρούνται άκυροι.

Σε περίπτωση ασυνήθιστων χρονικών περιόδων (π.χ. 3 περίοδοι των 30 λεπτών η καθεμία), τα στοιχήματα θα ισχύουν εφόσον η συνολικλη κανονική διάρκεια του αγώνα είναι μεταξύ 45 λεπτών και 120 λεπτών.

Τα σχετιζόμενα στοιχήματα θα ακυρώνονται κατά την κρίση της in2bet.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται πριν την έναρξη τους (Prematch)

 • Σε περίπτωση που ένας αγώνας διακοπεί πριν από την ολοκλήρωση των 90 λεπτών παιχνιδιού, όλα τα στοιχήματα θα κηρύσσονται άκυρα. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει καθοριστεί προτού τη διακοπή, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν η διοργανώτρια αρχή ανακοινώσει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα στοιχήματα θα ισχύουν. Εάν δεν ανακοινωθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής, τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.


Αγώνες που Διακόπτονται σε εξέλιξη (Live)

 • Κάθε αγώνας που διακόπτεται πριν από την ολοκλήρωση των 90 λεπτών παιχνιδιού, θα είναι άκυρος, εκτός από εκείνα τα στοιχήματα που έχουν ήδη καθοριστεί κατά τη στιγμή της διακοπής.

Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν συνεχιστεί μέσα σε 48 ώρες από την αρχική ώρα έναρξης.


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Σε περίπτωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να παίζει στην έδρα της.

 • Αν η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα αντιστραφούν για έναν αναρτημένο αγώνα, τότε τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί με βάση την αρχική δημοσίευση του αγώνα, θα ακυρώνονται.

 • Για αγώνες που διεξάγονται σε ένα ουδέτερο γήπεδο (είτε αναφέρεται είτε όχι), τα στοιχήματα θα ισχύουν ανεξάρτητα από το ποιά ομάδα αναφέρεται ως γηπεδούχος.

 • Ένας αγώνας που διεξήχθη πριν από την αναγραφόμενη ώρα έναρξης μπορεί να συμπεριληφθεί σε στοίχημα(τα), υπό την προϋπόθεση ότι το στοίχημα(τα) τοποθετήθηκε(αν) πριν από την αναθεωρημένη ώρα έναρξης.

 • Εάν ένας επίσημος κατάλογος αγώνων περιέχει διαφορετικά στοιχεία ομάδας από αυτά που παρέχονται από την in2bet,, τότε τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, π.χ λεπτομέρειες για το όνομα της ομάδας όπως 'Ρεζέρβες' ή 'Κατηγορία Ηλικίας', π.χ. U18, ή λεπτομέρειες για το γένος, π.χ. Γυναίκες κ.λπ.

 • Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα στοιχήματα ισχύουν, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων όπου η in2bet αναφέρει το όνομα μιας ομάδας χωρίς τον όρο 'XI' σε αυτό.


Στοιχήματα Time Frame

 • Τα χρονικά πλαίσια ορίζονται ως εξής:

 • 1 1-10 λεπτά αντιστοιχούν σε 0:00-9:59, 11-20 λεπτά αντιστοιχούν σε 10:00-19:59, κ.λπ.

 • 1-15 λεπτά αντιστοιχούν στις 00:00-14:59, 16-30 λεπτά αντιστοιχούν στις 15:00-29:59, κ.λπ.

 • Οι χρονικές περίοδοι 31-45 και 76-90 περιλαμβάνουν κάθε πρόσθετο χρόνο.

Στοιχήματα 1ου/2ου ημιχρόνου ισχύουν για την προβλεπόμενη κανονική διάρκεια παιχνιδιού 45 λεπτά, συμπεριλαμβανομένων των καθηστερίσεων λόγω τραυματισμών και του πρόσθετου χρόνου

 • Σε περίπτωση ασυνήθιστων χρονικών περιόδων (π.χ. 3 περίοδοι των 30 λεπτών η καθεμία), τα στοιχήματα του 1ου ημιχρόνου θα διακανονίζονται με βάση τα γκολ που θα σημειωθούν μεταξύ της έναρξης του παιχνιδιού και του 44:59 λεπτού, και τα στοιχήματα του 2ου ημιχρόνου - μεταξύ του 45:00 λεπτού και του τέλους του παιχνιδιού (συμπεριλαμβανομένου του πρόσθετου χρόνου και του χρόνου τραυματισμών, εξαιρουμένης της παράτασης ή/και των πέναλτι)


Στοιχήματα Ομάδων

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, μόνο τα γκολ/κόρνερ/καταχωρήσεις κ.λπ. που πιστώνονται στην αντίστοιχη ομάδα θα υπολογίζονται για την διευθέτηση των στοιχημάτων.


Μακροπρόθεσμα Στοιχήματα

 • Τα Μακροπρόθεσμα Στοιχήματα για πρωταθλήματα, ομάδες, παίκτες και αγώνες που αφορούν την τελική θέση, το στάδιο αποκλεισμού ή την κατάταξη ομάδων και παικτών θα καθορίζονται στο τέλος του προγραμματισμένου προγράμματος αγώνων.

 • Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, δεν θα υπάρχει καμία αποζημίωση για τα πλέι οφ ή για μεταγενέστερες έρευνες από το αντίστοιχο αγώνα. Τα στοιχήματα θα παραμείνουν σε ισχύ για κάθε ομάδα που δεν θα ολοκληρώσει όλους τους αγώνες της.


Βασικά Στοιχήματα

1X2

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του ματς.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Διπλή Ευκαιρία

Στοιχηματίστε σε δύο από τα τρία πιθανά αποτελέσματα του ματς:


 • 1 ή X - Εάν το αποτέλεσμα του ματς είναι είτε νίκη του γηπεδούχου σας είτε ισοπαλία, αυτή η επιλογή κερδίζει

 • 1 ή 2 - Εάν το αποτέλεσμα του ματς είναι είτε νίκη του γηπεδούχου είτε φιλοξενούμενου, αυτή η επιλογή κερδίζει.

 • Χ ή 2 - Εάν το αποτέλεσμα του ματς είναι ισοπαλία ή νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας, αυτή η επιλογή κερδίζει

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Δίχως ισοπαλία (Draw No Bet)

Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το ματς. Τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το αποτέλεσμα του ματς είναι ισόπαλο.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ευρωπαϊκό Χάντικαπ (1 γκολ)

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του ματς μετά την εφαρμογή του χάντικαπ.

π.χ. Μπάγερν Μονάχου (-1), Ισοπαλία (Μπάγερν Μονάχου -1), Μπορούσια Ντόρτμουντ +1, διευθύνεται ως εξής:

 • 1 - Η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ.

 • X - Η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να κερδίσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά

 • 2 - Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν πρέπει να χάσει

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ευρωπαϊκό Χάντικαπ (2 γκολ)

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του ματς μετά την εφαρμογή του χάντικαπ.

π.χ. Μπάγερν Μονάχου (-2), Ισοπαλία (Μπάγερν Μονάχου -2), Μπορούσια Ντόρτμουντ +2, διευθύνεται ως εξής:

 • 1 - Η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να κερδίσει με 3 ή περισσότερα γκο

 • X - Η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να κερδίσει με ακριβώς δύο γκολ διαφορά

 • 2 - Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν πρέπει να χάσει με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ασιατικό Χάντικαπ

Τα στοιχήματα διευθετούνται σύμφωνα με το αποτέλεσμα του full-time με την ακόλουθη λογική:

Χάντικαπ 0

Εάν κάποια από τις δύο ομάδες κερδίσει με οποιαδήποτε διαφορά, θα οριστεί ως η νικήτρια επιλογή. Σε περίπτωση ισοπαλίας όλα τα πονταρίσματα επιστρέφονται.

Χάντικαπ 0.25

Ομάδα με μειονέκτημα 0.25 γκολ:

 • Νίκη - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

 • Ισοπαλία - Το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται και το άλλο μισό είναι χαμένο

 • Ήττα - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα.

Ομάδα με πλεονέκτημα 0.25 γκολ:

 • Νίκη - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

 • Ισοπαλία - Το μισό ποντάρισμα διευθετείται με την επιλεγμένη απόδοση. Το άλλο μισό επιστρέφεται.

 • Ήττα - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα.

Χάντικαπ 0.5

Ομάδα με μειονέκτημα 0.5 γκολ:

 • Νίκη - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

 • Ισοπαλία - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

 • Ήττα - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

Ομάδα με πλεονέκτημα 0.5 γκολ:

 • Νίκη - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

 • Ισοπαλία - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

 • Ήττα - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

Χάντικαπ 0.75

Ομάδα με μειονέκτημα 0.75 γκολ:

 • Νίκη με 2 ή περισσότερα γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

 • Νίκη με 1 γκολ. - Το μισό ποντάρισμα διευθετείται με την επιλεγμένη απόδοση. Το άλλο μισό επιστρέφεται.

 • Ισοπαλία ή Ήττα - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

Ομάδα με πλεονέκτημα 0.75 γκολ:

 • Ισοπαλία ή νίκη - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

 • Ήττα με 1 γκολ - - Το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται. Το άλλο μισό είναι χαμένο.

 • Ήττα με 2 γκολ ή περισσότερα - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

Χάντικαπ 1.0

Ομάδα με μειονέκτημα 1.0 γκολ:

 • Νίκη με 2 ή περισσότερα γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

 • Νίκη με 1 γκολ. - Όλα τα πονταρίσματα επιστρέφονται.

 • Ισοπαλία ή Ήττα - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

Ομάδα με πλεονέκτημα 1.0 γκολ:

 • Νίκη ή ισοπαλία - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

 • Ήττα με 1 γκολ - Όλα τα πονταρίσματα επιστρέφονται

 • Ήττα με 2 γκολ ή περισσότερα - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ακριβές σκορ

Προβλέψατε το ακριβές σκορ στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Περιθώριο Νίκης

Προβλέψτε το περιθώριο νίκης της γηπεδούχου ομάδας, της φιλοξενούμενης ομάδας ή ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


1ο Γκολ/ Τελικό Αποτέλεσμα

Πρόβλεψε ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη ή ποια ομάδα να κερδίσει το ματς.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Νικήτρια η γηπεδούχος ομάδα όχι στοίχημα (Home No Bet)

Σε περίπτωση που κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα το στοίχημα θα θεωρηθεί άκυρο.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Νικήτρια η φιλοξενούμενη ομάδα όχι στοίχημα (Away No Bet)

Σε περίπτωση που κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα το στοίχημα θα θεωρηθεί άκυρο.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ομάδα Που Θα Προκριθεί

Προβλέψτε ποια ομάδα θα προκριθεί στον επόμενο γύρο ή θα κερδίσει τον τελικό


Θα υπάρξει πέναλτι;

Προβλέψτε αν θα υπάρξει πέναλτι σε αυτό το ματς


Πώς ακριβώς θα εξελιχθεί ο αγώνας?

Βάλτε στοίχημα στο ποια ομάδα και με ποιον τρόπο θα κερδίσει το ματς, π.χ. η γηπεδούχος ομάδα σε παράταση. Το στοίχημα αυτό ισχύει για τα προβλεπόμενα 90 λεπτά παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των παράτασης και των πέναλτι.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Στοιχήματα γκολ

Τα αυτογκόλ μετράνε για όλα τα στοιχήματα που αναφέρονται παρακάτω και για σκοπούς διευθέτησης καταλογίζονται στην ομάδα που πιστώνεται το γκολ.


Συνολικός Αριθμός Γκολ

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στο ματς.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Στοίχημα γκολ με Ασιατικό χάντικαπ

Τα στοιχήματα διευθετούνται σύμφωνα με το αποτέλεσμα του full-time με την ακόλουθη λογική:

Στοίχημα Γκολ με Ασιατικό Χάντικαπ 2

Στοίχημα γκολ με ασιατικό χάντικαπ under 2:

 • <2 γκολ - Όλα στοιχήματα αυτής της επιλογής κερδίζουν

 • 2 γκολ - Όλα στοιχήματα αυτής της επιλογής επιστρέφουν

 • >2 γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

Στοίχημα γκολ με ασιατικό χάντικαπ over 2:

 • <2 γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

 • 2 γκολ - Όλα στοιχήματα αυτής της επιλογής επιστρέφουν

 • >2 γκολ - Όλα στοιχήματα αυτής της επιλογής κερδίζουν

Στοίχημα Γκολ με Ασιατικό Χάντικαπ 2.25

Στοίχημα γκολ με ασιατικό χάντικαπ under 2.25:

 • <2 γκολ - Όλα στοιχήματα αυτής της επιλογής κερδίζουν

 • 2 γκολ - Το μισό στοίχημα κερδίζει και το άλλο μισό επιστρέφεται

 • >2 γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

Στοίχημα γκολ με ασιατικό χάντικαπ over 2.25:

 • <2 γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

 • 2 γκολ – Το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται και το άλλο μισό είναι χαμένο

 • >2 γκολ - Όλα στοιχήματα αυτής της επιλογής κερδίζουν

Στοίχημα Γκολ με Ασιατικό Χάντικαπ 2.5

Στοίχημα γκολ με ασιατικό χάντικαπ under 2.5:

 • 2 γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

 • >2 γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

Στοίχημα γκολ με ασιατικό χάντικαπ over 2.5:

 • 2 γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

 • >2 γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

Στοίχημα Γκολ με Ασιατικό Χάντικαπ 2.75

Στοίχημα γκολ με ασιατικό χάντικαπ under 2,75:

 • 2 γκολ -Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

 • 3 γκολ - Το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται και το άλλο μισό είναι χαμένο

 • >3 γκολ- Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

Στοίχημα γκολ με ασιατικό χάντικαπ over 2.75:

 • 2 γκολ- Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

 • 3 γκολ - Το μισό στοίχημα κερδίζει και το άλλο μισό επιστρέφεται

 • >3 γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

Στοίχημα Γκολ με Ασιατικό Χάντικαπ 3

Στοίχημα γκολ με ασιατικό χάντικαπ under 3:

 • 2 γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

 • 3 γκολ -Όλα στοιχήματα αυτής της επιλογής επιστρέφουν

 • >3 γκολ -Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

Στοίχημα γκολ με ασιατικό χάντικαπ over 3:

 • 2 γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι χαμένα

 • 3 γκολ - Όλα στοιχήματα αυτής της επιλογής επιστρέφουν

 • >3 γκολ - Όλα τα στοιχήματα αυτής της επιλογής είναι κερδισμένα

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Να μην δεχθεί γκολ η γηπεδούχος ομάδα

Προβλέψτε ότι η γηπεδούχος ομάδα δεν θα δεχτεί γκολ

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Να μην δεχθεί γκολ η φιλοξενούμενη ομάδα

Προβλέψτε ότι η φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα δεχτεί γκολ

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ποια ομάδα θα σκοράρει

Προβλέψτε ποια ομάδα θα πετύχει γκολ στο ματς

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Επόμενο γκολ

Προβλέψτε ποια ομάδα θα πετύχει το επόμενο γκολ στο ματς

Ακυρώνεται σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς και τα στοιχήματα δεν έχουν καθοριστεί


Μονά/Ζυγά γκολ

Προβλέψτε εάν το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν στο ματς θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Συνολικά γκολ γηπεδούχου ομάδας

Προβλέψτε πόσα γκολ θα σκοράρει η γηπεδούχος ομάδα κατά το ματς

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Συνολικά γκολ φιλοξενούμενης ομάδας

Προβλέψτε πόσα γκολ θα σκοράρει η φιλοξενούμενη ομάδα κατά το ματς

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει

Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει το πρώτο γκολ στο ματς

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει

Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει το τελευταίο γκολ στο ματς

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Συνολικός Αριθμός Γκολ (ακριβώς)

Προβλέψτε πόσα γκολ θα σημειωθούν στο ματς

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Συνολικός Αριθμός Γκολ (Εύρος)

Προβλέψτε το εύρος των γκολ που θα σημειωθούν στο ματς

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Παράταση + Γκολ Ναι/Όχι;

Προβλέψτε αν θα υπάρξει παράταση και αν θα σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ κατά την παράταση ή όχι. Τα στοιχήματα θα διευθετούνται ως Όχι σε περίπτωση που δεν σημειωθεί κανένα γκολ κατά την παράταση.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Αν θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;

Στοιχηματίστε στο αν και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν στο ματς ή όχι:

Ναι - Και οι δύο ομάδες πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον 1 γκολ η καθεμία κατά τη διάρκεια του ματς

Όχι - Μία από τις δύο ομάδες ή καμία από τις δύο ομάδες δεν θα σκοράρουν γκολ κατά τη διάρκεια του ματς

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Στοίχημα Αγώνα και Συνολικός Αριθμός Γκολ

Προβλέψτε ταυτόχρονα τον συνολικό αριθμό γκολ και το αποτέλεσμα 1Χ2.

 • Κάτω από 1.5/2.5/3.5/4.5 και Νίκη της γηπεδούχου ομάδας (1)

 • Κάτω από 1,5/2,5/3,5/4,5 και Ισοπαλία (Χ)

 • Κάτω από 1,5/2,5/3,5/4,5 και Νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας (2)

 • Πάνω από 1,5/2,5/3,5/4,5 και Νίκη της γηπεδούχου ομάδας (1)

 • Πάνω από 1,5/2,5/3,5/4,5 και Ισοπαλία (Χ)

 • Πάνω από 1,5/2,5/3,5/4,5 και Νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας (2)

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες + Σύνολο γκολ

Στοιχηματίστε στο αν και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ και αν το τελικό σκορ θα είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από το σύνολο που έχει οριστεί.

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Στοιχήματα ημιχρόνου

Οποιαδήποτε αναφορά σε Πρώτο ή Δεύτερο ημίχρονο. Τα αποτελέσματα του στοιχήματος καθορίζονται μόνο με βάση τα γεγονότα που συμβαίνουν στο αντίστοιχο ημίχρονο, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε χρόνου τραυματισμού/διακοπής που προστίθεται από τους διαιτητές του ματς. Γεγονότα που συμβαίνουν στην παράταση δεν υπολογίζονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Ημίχρονο/Τελικό

Προβλέψτε ποια ομάδα θα προηγείται στο Ημίχρονο και στο Τελικό

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ομάδα που θα κερδίσει και τα δύο ημίχρονα

Η αντίστοιχη ομάδα που θα πετύχει περισσότερα γκολ από την αντίπαλη ομάδα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ομάδα που θα κερδίσει οποιοδήποτε ημίχρονο

Στοιχηματίστε στην αντίστοιχη ομάδα που θα πετύχει περισσότερα γκολ από την αντίπαλη ομάδα είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο ημίχρονο.

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.Ομάδα που θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα

Στοιχηματίστε στην αντίστοιχη ομάδα που θα σκοράρει ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ για την ομάδα

Στοιχηματίστε σε ποιο ημίχρονο η συγκεκριμένη ομάδα θα πετύχει τα περισσότερα γκολ

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ

Σε ποιο ημίχρονο του ματς θα σημειωθούν τα περισσότερα γκολ.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί οπουδήποτε ημίχρονο, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ακριβές σκορ Ημιχρόνου/Τελικού

Προβλέψτε το ακριβές σκορ του Ημίχρονου και του Τελικού

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Αγορές που αφορούν στην χρονική περίοδο που θα σημειωθεί γκολ

 • Οι αγορές διευθετούνται με βάση την ώρα επίτευξης του γκολ που ανακοινώνεται από την τηλεόραση. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, η διευθέτηση θα γίνεται με βάση το χρονόμετρο του αγώνα.

 • Οι αγορές διευθετούνται με βάση τη στιγμή που η μπάλα περνάει τη γραμμή και όχι τη στιγμή που γίνεται το λάκτισμα.


Πρώτα 10 λεπτά – 1X2

Προβλέψτε το αποτέλεσμα στο τέλος των 10 λεπτών του ματς.

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

Χρόνος επίτευξης του πρώτου γκολ

Προβλέψτε το χρονικό διάστημα στο οποίο θα σημειωθεί το πρώτο γκολ.

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Στοιχήματα Κόρνερ

Τα κόρνερ που καταλογίζονται αλλά δεν έχουν εκτελεστεί δεν θα μετράνε για σκοπούς διευθέτησης. Τα επαναλαμβανόμενα κόρνερ θα μετρήσουν μόνο μία φορά.


Στοίχημα κόρνερ του ματς

Προβλέψτε την ομάδα που θα κάνει περισσότερα κόρνερ στο ματς.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Χάντικαπ κόρνερ

Προβλέψτε το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή του χάντικαπ.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Σύνολο κόρνερ

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των κόρνερ που θα σημειωθούν στο ματς.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Συνολικός αριθμός κόρνερ (εύρος)

Προβλέψτε το εύρος που περιέχει το συνολικό αριθμό των κόρνερ που σημειώθηκαν στο ματς.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Μονά/ζυγά κόρνερ

Προβλέψτε εάν το σύνολο των κόρνερ που θα σημειωθούν στο ματς θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός. Εάν δεν σημειωθούν κόρνερ, όλα τα στοιχήματα θα διευθετηθούν ως ζυγά.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Πρώτο κόρνερ

Προβλέψτε ποια ομάδα θα εκτελέσει το πρώτο κόρνερ του ματς

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Τελευταίο κόρνερ

Προβλέψτε ποια ομάδα θα εκτελέσει το τελευταίο κόρνερ του ματς

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Αριθμός κόρνερ της ομάδας

Στοιχηματίστε στο πόσα κόρνερ θα εκτελέσει η συγκεκριμένη ομάδα

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Στοίχημα σε Κάρτες

 • Μια κίτρινη κάρτα μετράει ως μία κάρτα. Μια κόκκινη κάρτα μετράει ως δύο κάρτες. Δύο κίτρινες κάρτες που οδηγούν σε μία κόκκινη κάρτα θα μετρούν ως τρεις κάρτες σύνολο.

 • Η διευθέτηση των στοιχημάτων θα γίνεται με βάση κάθε διαθέσιμο μέσο που θα επιβεβαιώνει τον καταλογισμό των καρτών κατά την κανονική διάρκεια του ματς 90 λεπτών.

 • Κάρτες σε παίκτες που δεν αγωνίζονται (παίκτες που έχουν ήδη αντικατασταθεί, προπονητές, αναπληρωματικούς παίκτες) δεν λαμβάνονται υπόψη.

Ποντάρισμα καρτών ορίζεται ως εξής:

 • 10 πόντους για κίτρινη κάρτα

 • 25 πόντους για κόκκινη κάρτα


Ο μέγιστος αριθμός πόντων ποινής που μπορεί να συγκεντρώσει ένας παίκτης είναι 35, ανεξάρτητα από το αν αυτός δέχεται δύο κίτρινες κάρτες και στη συνέχεια μια κόκκινη κάρτα.

Η 2η κίτρινη κάρτα σε έναν παίκτη, που οδηγεί σε κίτρινη-κόκκινη δεν λαμβάνεται υπόψη


Ομάδα που θα δεχθεί κάρτα πρώτη

Προβλέψτε ποια ομάδα θα δεχτεί την πρώτη κάρτα στο ματς. Σε περίπτωση που δύο ή περισσότεροι παίκτες λάβουν κάρτα για το ίδιο περιστατικό, ο πρώτος παίκτης που θα δεχθεί κάρτα από τον διαιτητή θα θεωρείται νικητής για τους σκοπούς της διευθέτησης. Σε αυτό το στοίχημα μετράνε τόσο οι κίτρινες όσο και οι κόκκινες κάρτες.

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Συνολικός Αριθμός Καρτών

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των καρτών που θα εμφανιστεί κατά την διάρκεια του ματς. Σε περίπτωση που ο ακριβής αριθμός πόντων ποινής είναι ισοδύναμος με το αποτέλεσμα, τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Συνολικός Αριθμός Καρτών (ακριβής)

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των καρτών που θα εμφανιστεί κατά την διάρκεια του ματς.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Περισσότερες κάρτες

Προβλέψτε ποια ομάδα θα λάβει τις περισσότερες κάρτες κατά τη κανονική διάρκεια του ματς.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Σύνολο πόντων ποινής

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό πόντων ποινής στο ματς.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Εύρος πόντων ποινής

Προβλέψτε το εύρος που περιλαμβάνει τον σωστό αριθμό συνολικών πόντων ποινής στο ματς.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το ματς, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Αν αποβληθεί ο παίκτης;

Προβλέψτε αν θα αποβληθεί παίκτης στην κανονική διάρκεια του ματς.

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Αν αποβληθεί ο παίκτης της γηπεδούχου ομάδας;

Προβλέψτε αν θα αποβληθεί παίκτης της γηπεδούχου ομάδας στην κανονική διάρκεια του ματς.

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Αν αποβληθεί ο παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας;

Προβλέψτε αν θα αποβληθεί παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας στην κανονική διάρκεια του ματς.

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Στοίχημα σκόρερ

 • Τα αυτογκόλ δεν λαμβάνονται υπόψη για σκοπούς διευθέτησης των στοιχημάτων

 • Εάν ο επιλεγμένος παίκτης δεν ξεκινήσει το ματς και εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο μετά τον προσδιορισμό του πρώτου σκόρερ, όλα τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί σε αυτόν τον παίκτη θα θεωρούνται άκυρα

 • Εάν ο επιλεγμένος παίκτης αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο πριν από τον προσδιορισμό της αγοράς του πρώτου σκόρερ, οποιαδήποτε στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί σε αυτόν τον παίκτη θα διευθυνθούν ως χαμένα.


Πρώτος Σκόρερ

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος κατά την κανονική διάρκεια του ματς

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Τελευταίος Σκόρερ

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα σκοράρει το τελευταίο γκολ κατά την κανονική διάρκεια του ματς

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Παίκτης που Θα Σκοράρει Οποιαδήποτε Στιγμή

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα σκοράρει γκολ κατά την κανονική διάρκεια του ματς.

Live - τα στοιχήματα διευθύνονται εάν έχουν καθοριστεί / Prematch - τα στοιχήματα ακυρώνονται αν το ματς δεν ολοκληρωθεί. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Τένις

Αποχωρήσεις από αγώνα

Σε περίπτωση εγκατάλειψης ή αποκλεισμού του αγώνα, όλα τα στοιχήματα που δεν έχουν ήδη καθοριστεί θα διευθετηθούν ως άκυρα.


Αγώνες Walkovers

Σε περίπτωση Walkover (νίκη σε αγώνα λόγω μη εμφάνισης αντιπάλου) όλες τα στοιχήματα θα διευθύνονται ως άκυρα.


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

Σε περίπτωση οποιασδήποτε από τις ακόλουθες περιστάσεις, όλα τα στοιχήματα θα παραμείνουν έγκυρα:

 • Αλλαγή του προγράμματος και/ή της ημέρας του αγώνα

 • Αλλαγή του χώρου διεξαγωγής του αγώνα

 • Αλλαγή από κλειστό γήπεδο σε υπαίθριο ή το αντίστροφο

 • Αλλαγή της επιφάνειας (είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα)


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Χάντικαπ για Γκέιμς

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα κερδίσει τα περισσότερα γκέιμς μετά την εφαρμογή του χάντικαπ

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ακριβές σκορ των Σετ

Προβλέψτε το σκορ των σετ στο τέλος του αγώνα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται.


Χάντικαπ για Σετ

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα κερδίσει μετά την εφαρμογή του καθορισμένου χάντικαπ.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται.


Νικητής του Σετ

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα κερδίσει το σετ.

Τα στοιχήματα ακυρώνονται αν δεν ολοκληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός σετ.


Ακριβές σκορ των Γκέιμς

Προβλέψτε το ακριβές σκορ των γκέιμς στο σετ.

Τα στοιχήματα ακυρώνονται αν δεν ολοκληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός σετ.


Διπλό αποτέλεσμα

Προβλέψτε τον νικητή του πρώτου σετ σε συνδυασμό με το νικητή του αγώνα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται.


Στοιχήματα Σετ/Γκέιμς

Σύνολο γκέιμς του Παίκτη στον αγώνα

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό γκέιμ που θα νικήσει ο παίκτης στον αγώνα.

Τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός εάν ο συνολικός αριθμός έχει ήδη ξεπεραστεί.


Σύνολο - Αριθμός σετ

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των σετ που θα παιχτούν στον αγώνα.

Τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός αν ο αγώνας έχει φτάσει στο τελικό σετ.


Σύνολο γκέιμς

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των γκέιμς που θα παιχτούν στον αγώνα.

Τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός εάν ο συνολικός αριθμός έχει ήδη ξεπεραστεί.


Χάντικαπ Σετ – Γκέιμς

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα κερδίσει τα περισσότερα γκέιμς σε ένα σετ μετά την εφαρμογή του χάντικαπ.

Τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός αν το σετ έχει ολοκληρωθεί.


Σύνολο σετ

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των γκέιμς που θα παιχτούν σε ένα σετ.

Τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός εάν ο συνολικός αριθμός έχει ήδη ξεπεραστεί


Σύνολο γκέιμς του Παίκτη σε ένα σετ

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των γκέιμς που θα κερδίσει ο παίκτης στο σετ.

Τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός εάν το σύνολο έχει ήδη ξεπεραστεί


Παίκτης που θα κερδίσει το σετ

Προβλέψτε αν ο παίκτης θα κερδίσει ή όχι ένα σετ.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός αν το αποτέλεσμά τους έχει ήδη καθοριστεί.


Παίζεται το Tie Break;

Προβλέψτε αν θα γίνει ή όχι το Tie Break στον αγώνα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός αν το αποτέλεσμά τους έχει ήδη καθοριστεί


6:0 Σετ;

Προβλέψτε αν θα υπάρξει ή όχι σετ που θα κερδηθεί με 6:0 από οποιονδήποτε παίκτη στον αγώνα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός αν το αποτέλεσμά τους έχει ήδη καθοριστεί


Μονά/Ζυγά γκέιμς

Προβλέψτε εάν ο συνολικός αριθμός των γκείμς που θα παιχτούν σε έναν αγώνα θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Παίκτης που θα κερδίσει το X γκέιμ του X σετ

Προβλέψτε εάν ένας παίχτης θα κερδίσει τα εκάστοτε γκέιμς στο αντίστοιχο σετ.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός αν το αποτέλεσμά τους έχει ήδη καθοριστεί


Νικητής στο γκέιμ/Σκορ στο γκέιμ / Σκορ στο γκέιμ ή στο μπρέικ /Ισοπαλία στο γκέιμ

Ποια θα είναι το αποτέλεσμα του γκέιμ εντός του σετ

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το γκέιμ, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Μπάσκετ

Στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα (Prematch)

Όλα τα στοιχήματα του αγώνα ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ την παράταση εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Στις αγορές 2πλής Επιλογής (2-way) ισχύει η επιστροφή πονταρίσματος (κανόνας push) εκτός κι αν ορίζεται διαφορετικά.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Σε περίπτωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να παίζει στην έδρα της.

 • Αν η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα για έναν αναρτημένο αγώνα τον παίξουν στην έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας, τότε τα στοιχήματα θα ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να ορίζεται επίσημα ως τέτοια, διαφορετικά τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.


Στοιχήματα Ημίχρονου και Περιόδου

Οποιαδήποτε αναφορά στο Πρώτο Ημίχρονο περιλαμβάνει τις Περιόδους 1 & 2, οποιαδήποτε αναφορά στο Δεύτερο Ημίχρονο περιλαμβάνει τις Περιόδους 3 & 4.

Τα αποτελέσματα των στοιχημάτων καθορίζονται μόνο με βάση τα σκορ της αντίστοιχης περιόδου (π.χ. 1η περίοδος, 2ο ημίχρονο κ.λπ.), αποκλείοντας τους πόντους που σημειώθηκαν σε άλλες περιόδους τόσο κατά την κανονική διάρκεια όσο και κατά την παράταση.

 • Τα στοιχήματα ισχύουν εάν ολοκληρωθεί η περίοδος

 • Τα στοιχήματα ισχύουν εάν ολοκληρωθεί το ημίχρονο

Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα

Περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της παράτασης. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


1X2

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα excluding overtime

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Δίχως ισοπαλία (Draw No Bet)

Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα. Σε περίπτωση ισοπαλίας οι επιλογές για το συγκεκριμένο στοίχημα θεωρούνται άκυρες

Περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της παράτασης. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Χάντικαπ πόντων

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του χάντικαπ πόντων

Περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της παράτασης. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ευρωπαϊκό Χάντικαπ

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του προβλεπόμενου χάντικαπ στο τελικό σκορ, εξαιρουμένης της παράτασης.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Περιθώριο Νίκης

Προβλέψτε το περιθώριο νίκης της γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης ομάδας.

Περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της παράτασης. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ημίχρονο/Τελικό

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα τόσο στο ημίχρονο όσο και στην κανονική διάρκεια του αγώνα, εξαιρουμένης της παράτασης.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Θα υπάρξει παράταση στο παιχνίδι;

Προβλέψτε αν το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε παράταση ή όχι

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Στοίχημα Πόντων

Σύνολο

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειωθούν στον αγώνα.

Περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της παράτασης. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Σύνολο AAMS

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειωθούν στον αγώνα , εξαιρουμένης της παράτασης (σύμβαση Αυτόνομης Διοίκησης Κρατικών Μονοπωλίων (AAMS))

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Σύνολο 3πλής Επιλογής (3-way)

Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός πόντων στον αγώνα, εξαιρουμένης της παράτασης, θα είναι μεγαλύτερος, μικρότερος ή ίσος με την προβλεπόμενη γραμμή.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Συνολικό περιθώριο

Προβλέψτε το εύρος που περιέχει τον συνολικό αριθμό των πόντων που σημειώθηκαν στον αγώνα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται.


Σύνολο πόντων γηπεδούχου ομάδας

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειώσει στον αγώνα η γηπεδούχος ομάδα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται.


Σύνολο πόντων φιλοξενούμενης ομάδας

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειώσει στον αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται.


Μονά/Ζυγά

Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός των πόντων που θα σημειωθούν στον αγώνα θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός.

Περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της παράτασης. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Περίοδος με τους περισσότερους πόντους

Προβλέψτε σε ποια περίοδο του αγώνα θα σημειωθούν οι περισσότεροι πόντοι, εξαιρουμένης της παράτασης.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Στοίχημα Αγώνα και Συνολικός Αριθμός

Προβλέψτε ταυτόχρονα τον συνολικό αριθμό πόντων και τον νικητή του αγώνα 2-way.

Περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της παράτασης. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Στοιχήματα αγώνα σε εξέλιξη (Live)

Όλα τα στοιχήματα του αγώνα ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ την παράταση εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Στις αγορές 2πλής Επιλογής (2-way) ισχύει η επιστροφή πονταρίσματος (κανόνας push) εκτός κι αν ορίζεται διαφορετικά.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα που δεν έχουν καθοριστεί ακυρώνονται

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος

 • Εάν προσφέρονται αποδόσεις με λανθασμένη ώρα αγώνα, η in2bet διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει όλα τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί με ανακριβείς αποδόσεις.


Κανονισμοί διευθέτησης και ακύρωσης στοιχημάτων

 • Στην περίπτωση που ορισμένες αγορές παραμείνουν ανοιχτές (ενεργές) αναγράφοντας λανθασμένο σκορ, που έχει σημαντική επίπτωση στις προσφερόμενες αποδόσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε οποιοδήποτε στοίχημα σχετικά με αυτές.

 • Στην περίπτωση που κάποιος αγώνας δεν τελειώσει ισόπαλος αλλά παιχτεί παράταση, για λόγους πρόκρισης, τα στοιχήματα θα διευθετούνται με βάση το αποτέλεσμα στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα.


Στοιχήματα Ημίχρονου και Περιόδου

Οποιαδήποτε αναφορά στο Πρώτο Ημίχρονο περιλαμβάνει τις Περιόδους 1 & 2, οποιαδήποτε αναφορά στο Δεύτερο Ημίχρονο περιλαμβάνει τις Περιόδους 3 & 4.

Τα αποτελέσματα των στοιχημάτων καθορίζονται μόνο με βάση τα σκορ της αντίστοιχης περιόδου (π.χ. 1η περίοδος, 2ο ημίχρονο κ.λπ.), αποκλείοντας τους πόντους που σημειώθηκαν σε άλλες περιόδους τόσο κατά την κανονική διάρκεια όσο και κατά την παράταση.

 • Τα στοιχήματα ισχύουν εάν ολοκληρωθεί η περίοδος

 • Τα στοιχήματα ισχύουν εάν ολοκληρωθεί το ημίχρονο


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα

Εξαιρούνται τα αποτελέσματα της παράτασης. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Αποτέλεσμα αγώνα (συμπερ. Παράτασης)

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την παράταση

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Δίχως ισοπαλία (Draw No Bet)

Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα. Σε περίπτωση ισοπαλίας οι επιλογές για το συγκεκριμένο στοίχημα θεωρούνται άκυρες

Εξαιρούνται τα αποτελέσματα της παράτασης. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ασιατικό Χάντικαπ

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του προκαθορισμένου χάντικαπ στο τελικό σκορ.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται.


Ασιατικό Χάντικαπ, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του προκαθορισμένου χάντικαπ στο τελικό σκορ, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Αποτέλεσμα αγώνα (AAMS)

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα (σύμβαση Αυτόνομης Διοίκησης Κρατικών Μονοπωλίων (AAMS))

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Θα υπάρξει παράταση στο παιχνίδι;

Προβλέψτε αν το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε παράταση ή όχι

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Ποια ομάδα θα κερδίσει το τζάμπολ

Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το τζάμπολ

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.


Στοίχημα Πόντων

Σύνολο

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειωθούν στον αγώνα

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Σύνολο για ολόκληρο τον αγώνα, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειωθούν στον αγώνα

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Σύνολο AAMS

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειωθούν στον αγώνα (σύμβαση Αυτόνομης Διοίκησης Κρατικών Μονοπωλίων - AAMS)

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Μονά/Zυγά

Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός των πόντων που θα σημειωθούν στον αγώνα θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Μονά/Zυγά (με παράταση)

Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός των πόντων που θα σημειωθούν στον αγώνα θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Σύνολο πόντων γηπεδούχου ομάδας

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειώσει στον αγώνα η γηπεδούχος ομάδα. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Σύνολο πόντων γηπεδούχου ομάδας

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειώσει στον αγώνα η γηπεδούχος ομάδα. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Σύνολο πόντων γηπεδούχου ομάδας, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειώσει στον αγώνα η γηπεδούχος ομάδα

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Σύνολο πόντων φιλοξενούμενης ομάδας

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειώσει στον αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Σύνολο πόντων φιλοξενούμενης ομάδας, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειώσει στον αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας, τα στοιχήματα ακυρώνονται


Ομάδα που θα φτάσει πρώτη στους Χ πόντους, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης

Προβλέψτε ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη στους Χ πόντους.

Εάν ένας αγώνας ολοκληρωθεί πριν μία από τις δύο ομάδες φτάσει τους Χ πόντους, το στοίχημα ακυρώνεται


Ομάδα που θα σκοράρει τον X πόντο, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης

Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει τον Χοστό πόντο του αγώνα

Εάν ένας αγώνας τελειώσει πριν επιτευχθεί ο Χ-οστός πόντος, το στοίχημα ακυρώνεται


Χόκει επί πάγου

Όλα τα στοιχήματα του αγώνα δεν περιλαμβάνουν την παράταση εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Στις αγορές 2πλής Επιλογής (2-way) ισχύει η επιστροφή πονταρίσματος (κανόνας push) εκτός κι αν ορίζεται διαφορετικά.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης

Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Σε περίπτωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να παίζει στην έδρα της.

 • Αν η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα για έναν αναρτημένο αγώνα τον παίξουν στην έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας, τότε τα στοιχήματα θα ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να ορίζεται επίσημα ως τέτοια, διαφορετικά τα στοιχή


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα.


Στοίχημα 2πλης επιλογής (2-way), συμπεριλαμβανομένης της παράτασης

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα ετά την παράταση και τα πέναλτι.


Διπλή Ευκαιρία

Στοιχηματίστε σε δύο από τα τρία πιθανά αποτελέσματα του αγώνα:

 • 1X - Εάν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα είναι είτε νίκη του γηπεδούχου είτε ισοπαλία, αυτή η επιλογή κερδίζει

 • 12 - Εάν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα είναι είτε νίκη του γηπεδούχου είτε φιλοξενούμενου, αυτή η επιλογή κερδίζει.

 • Χ2 - Εάν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα είναι ισοπαλία είτε νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας, αυτή η επιλογή κερδίζει


Δίχως ισοπαλία (Draw No Bet)

Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα. Σε περίπτωση ισοπαλίας οι επιλογές για το συγκεκριμένο στοίχημα θεωρούνται άκυρες.


Ευρωπαϊκό Χάντικαπ

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του χάντικαπ.


Χάντικαπ (spread) Γκολ

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του χάντικαπ.


Χάντικαπ (spread) Γκολ (συμπεριλαμβανομένης της παράτασης)

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα συμπεριλαμβανομένης της παράτασης και των πέναλτι, αφού έχει εφαρμοστεί το χάντικαπ για γκολ.


Ομάδα που θα σκοράρει πρώτη/τελευταία

Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα. Περιλαμβάνει την επιλογή Χωρίς γκολ.


Στοίχημα Γκολ

Σύνολο

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα.


Χάντικαπ (spread) συνόλουΓκολ (συμπεριλαμβανομένης της παράτασης)

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης και των πέναλτι.


Σύνολο Γκολ Ομάδων

Προβλέψτε τον αριθμό των γκολ που θα πετύχει η εκάστοτε ομάδα.


Αν θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;

Στοιχηματίστε στο αν και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν στον αγώνα ή όχι:

Ναι - Και οι δύο ομάδες πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον 1 γκολ η καθεμία κατά τη διάρκεια του αγώνα

Όχι - Μία από τις δύο ομάδες ή καμία από τις δύο ομάδες δεν θα σκοράρουν γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα


Ακριβές σκορ

Προβλέψτε το ακριβές σκορ του αγώνα.


Περίοδος με τα περισσότερα γκολ

Προβλέψτε σε ποια περίοδο του αγώνα θα σημειωθούν τα περισσότερα γκολ.


Μονά/Zυγά γκολ

Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός των γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός. Εάν δεν σημειωθεί κανένα γκολ, όλα τα στοιχήματα θα διευθετηθούν ως ζυγά


Μονά/Zυγά γκολ (συμπερ. παράτασης και πέναλτι)

Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός των γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης και των πέναλτι, θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός.


Χάντμπολ

Όλα τα στοιχήματα του αγώνα δεν περιλαμβάνουν την παράταση εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Στις αγορές 2πλής Επιλογής (2-way) ισχύει η επιστροφή πονταρίσματος (κανόνας push) εκτός κι αν ορίζεται διαφορετικά.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Σε περίπτωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να παίζει στην έδρα της.

 • Σε περίπτωση αλλαγής της έδρας ενός προγραμματισμένου αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας, τα στοιχήματα θα ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να ορίζεται επίσημα ως τέτοια, διαφορετικά τα στοιχήματα θα ακυρώνονται


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα.


Διπλή Ευκαιρία

Στοιχηματίστε σε δύο από τα τρία πιθανά αποτελέσματα του αγώνα:

o 1X - Εάν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα είναι είτε νίκη του γηπεδούχου είτε ισοπαλία, αυτή η επιλογή κερδίζει

o 12 - Εάν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα είναι είτε νίκη του γηπεδούχου είτε φιλοξενούμενου, αυτή η επιλογή κερδίζει.

o Χ2 - Εάν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα είναι ισοπαλία είτε νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας, αυτή η επιλογή κερδίζει


Δίχως ισοπαλία (Draw No Bet)

Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα. Σε περίπτωση ισοπαλίας οι επιλογές για το συγκεκριμένο στοίχημα θεωρούνται άκυρες.


Χάντικαπ (spread) Γκολ

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του χάντικαπ.


Περιθώριο Νίκης

Προβλέψτε το περιθώριο νίκης της γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης ομάδας.


Στοίχημα Αγώνα και Συνολικός Αριθμός

Προβλέψτε ταυτόχρονα τον συνολικό αριθμό πόντων και το αποτέλεσμα του αγώνα.


Ημίχρονο/Τελικό

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα τόσο στο ημίχρονο όσο και στην κανονική διάρκεια του αγώνα.


Στοίχημα Γκολ


Σύνολο

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα.


Μονά/Ζυγά γκολ

Προβλέψτε εάν το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν στο ματς θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός. Εάν δεν σημειωθεί κανένα γκολ, όλα τα στοιχήματα θα διευθετηθούν ως ζυγά.


Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ

Προβλέψτε σε ποιο ημίχρονο του αγώνα θα σημειωθούν τα περισσότερα γκολ.


Σύνολο γκολ ομάδας

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα από την αντίστοιχη ομάδα.


Βόλειμπολ

Όλα τα στοιχήματα του αγώνα βασίζονται στο αποτέλεσμα των 5 σετ (το μέγιστο), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Τα "Χρυσά Σετ" (έκτα σετ) δεν υπολογίζονται για τη διευθέτηση του συγκεκριμένου αγώνα.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Σε περίπτωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να παίζει στην έδρα της.

 • Αν η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα για έναν αναρτημένο αγώνα τον παίξουν στην έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας, τότε τα στοιχήματα θα ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να ορίζεται επίσημα ως τέτοια, διαφορετικά τα στοιχή


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα.


Χάντικαπ (spread) πόντων

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του χάντικαπ πόντων.


Ακριβές σκορ σετ

Προβλέψτε το σκορ των σετ στο τέλος του αγώνα.


1ο σετ – Χάντικαπ

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του πρώτου σετ μετά την εφαρμογή του χάντικαπ.


Νικητής σετ

Προβλέψτε τον νικητή του σετ.


4ο σετ - Νικητής

Προβλέψτε τον νικητή του τέταρτου σετ. Τα στοιχήματα είναι άκυρα εάν δεν παιχτεί το τέταρτο σετ.

5ο σετ - Νικητής

Προβλέψτε τον νικητή του πέμπτου σετ. Τα στοιχήματα είναι άκυρα αν δεν παιχτεί το πέμπτο σετ.


Στοίχημα Πόντων/ Σετ

Σύνολο

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των πόντων που θα παιχτούν στον αγώνα.


Σύνολο - Αριθμός σετ

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των σετ που θα παιχτούν στον αγώνα.


1ο - Σύνολο

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό πόντων που θα παιχτούν στο πρώτο σετ.


Πόσα σετ θα ξεπεράσουν το όριο του σκόρ

Προβλέψτε σε πόσα σετ θα παιχτούν επιπλέον πόντοι.


Παίζεται 4ο σετ;

Προβλέψτε αν θα παιχτεί το τέταρτο σετ ή όχι.


Παίζεται 5ο σετ;

Προβλέψτε αν θα παιχτεί το πέμπτο σετ ή όχι.


1ο σετ – Μονά/Ζυγά

Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός των πόντων που θα σημειωθούν στο πρώτο σετ θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός.


Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο

Όλα τα στοιχήματα του αγώνα και 2ου ημιχρόνου βασίζονται στο αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Στις αγορές 2πλής Επιλογής (2-way) ισχύει η επιστροφή πονταρίσματος (κανόνας push) εκτός κι αν ορίζεται διαφορετικά.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης

Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Σε περίπτωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να παίζει στην έδρα της.

 • Εάν η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα αντιστραφούν, τότε τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί με βάση την αρχική λίστα θα είναι άκυρα.


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα.


1X2

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα, εξαιρουμένης της παράτασης.


Χάντικαπ (spread) πόντων

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του χάντικαπ πόντων.


1ο ημίχρονο – 1X2

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.


Χάντικαπ (Spread) πόντων ημιχρόνου

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου μετά την εφαρμογή του χάντικαπ πόντων.


Ημίχρονο/Τελικό

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα τόσο στο ημίχρονο όσο και στην κανονική διάρκεια του αγώνα, εξαιρούμενης της παράτασης


Στοίχημα Πόντων

Σύνολο

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που θα σημειωθούν στον αγώνα.


Σύνολο ημιχρόνου

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που σημειώθηκαν στο ημίχρονο.


Σύνολο ομάδας

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των πόντων που σημείωσε η ομάδα στον αγώνα.


Περίοδος με τους περισσότερους πόντους

Προβλέψτε σε ποια περίοδο του αγώνα θα σημειωθούν οι περισσότεροι πόντοι, εξαιρουμένης της παράτασης.


Περιθώριο Νίκης

Προβλέψτε το περιθώριο νίκης της γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης ομάδας.


Θα υπάρξει παράταση στο παιχνίδι;

Προβλέψτε αν το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε παράταση ή όχι.


Μονά/Ζυγά

Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός των πόντων που θα σημειωθούν στον αγώνα, εξαιρουμένης της παράτασης, θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός.


Μονά/Ζυγά (με παράταση)

Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός των πόντων που θα σημειωθούν στον αγώνα θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός.


1ο ημίχρονο – Μονά/Ζυγά

Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός των πόντων που θα σημειωθούν στο πρώτο ημίχρονο θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός.


Aussie Rules (Αυστραλιανό ποδόσφαιρο)

Όλα τα στοιχήματα βασίζονται στο αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Σε περίπτωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να παίζει στην έδρα της.

 • Εάν η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα αντιστραφούν, τότε τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί με βάση την αρχική λίστα θα είναι άκυρα.


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα.


Μπάντι

Όλα τα στοιχήματα βασίζονται στο αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Σε περίπτωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να παίζει στην έδρα της.

 • Σε περίπτωση αλλαγής της έδρας ενός προγραμματισμένου αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας,, τότε τα στοιχήματα θα ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να ορίζεται επίσημα ως τέτοια, διαφορετικά τα στοιχήματα θα ακυρώνονται.

Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα.


Σύνολο

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα.


Μπέιζμπολ

Όλα τα στοιχήματα βασίζονται στο αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένων των έξτρα innings, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Σε περίπτωση που εφαρμόζεται κανόνας Run Ahead ή Mercy Rule (Κανόνας Οίκτου), τα παιχνίδια θα θεωρούνται ολοκληρωμένα.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός εάν προγραμματιστεί ξανά σε διάστημα 48 ωρών , π.χ. ως μέρος ενός διπλού αγώνα. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Σε περίπτωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να παίζει στην έδρα της.

 • Εάν η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα αντιστραφούν, τότε τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί με βάση την αρχική λίστα θα είναι άκυρα.


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα.


1X2

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα, εξαιρουμένων των έξτρα innings.


Χάντικαπ (spread) πόντων

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του χάντικαπ πόντων.


Περιθώριο Νίκης

Προβλέψτε το περιθώριο νίκης της γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης ομάδας.


Στοίχημα Αγώνα και Συνολικός Αριθμός

Προβλέψτε ταυτόχρονα τον συνολικό αριθμό πόντων και και τον νικητή του αγώνα 2-way.


Σύνολα

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των πόντων (runs) που θα σημειωθούν στον αγώνα.


Σύνολα ομάδων

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των πόντων (runs) που σημείωσε η ομάδα στον αγώνα.


Μονά/Ζυγά

Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός των πόντων (runs) που θα σημειωθούν στον αγώνα θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός


Θα υπάρξει παράταση στο παιχνίδι;

Προβλέψτε αν το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε παράταση ή όχι.


Ποδόσφαιρο Άμμου

Όλα τα στοιχήματα βασίζονται στο αποτέλεσμα του τέλους του προγραμματισμένου αγώνα διάρκειας 36 λεπτών, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Στην κανονική διάρκεια περιλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις λόγω τραυματισμών ή διακοπές, αλλά δεν περιλαμβάνεται τυχόν παράταση, διαδικασία των πέναλτι ή χρυσό γκολ.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Σε περίπτωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να παίζει στην έδρα της.

 • Σε περίπτωση αλλαγής της έδρας ενός προγραμματισμένου αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας, τότε τα στοιχήματα θα ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να ορίζεται επίσημα ως τέτοια, διαφορετικά τα στοιχήματα θα ακυρώνονται.


Βασικά Στοιχήματα

1X2

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα


Χάντικαπ

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του χάντικαπ.


Σύνολο

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα.


Μπιτς Βόλει

Όλα τα στοιχήματα του αγώνα βασίζονται στο αποτέλεσμα των 3 σετ (το μέγιστο), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Τα Χρυσά Σετ δεν υπολογίζονται για τη διευθέτηση του συγκεκριμένου αγώνα.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης


Βασικά Στοιχήματα

Παρακαλούμε ανατρέξτε στους κανόνες του Βόλεϊ για περισσότερες πληροφορίες


Κέρλινγκ

Όλα τα στοιχήματα του αγώνα βασίζονται στο αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένων των επιπλέον τελικών, αν έχουν παιχτεί, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται

 • Εάν ένας αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο ενός αθλητικού τουρνουά, π.χ. Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, όλα τα στοιχήματα ισχύουν ακόμη και αν ο αγώνας αναβληθεί, εφόσον ο αγώνας προγραμματιστεί ξανά εντός της επίσημης ώρας του τουρνουά.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης, εκτός εάν αποτελεί μέρος ενός αθλητικού τουρνουά όπως παραπάνω Αγώνες


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Σε περίπτωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να παίζει στην έδρα της.

 • Σε περίπτωση αλλαγής της έδρας ενός προγραμματισμένου αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας,, τότε τα στοιχήματα θα ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να ορίζεται επίσημα ως τέτοια, διαφορετικά τα στοιχήματα θα ακυρώνονται.


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα.


Ποδηλασία

Οι συμμετέχοντες πρέπει να περάσουν τη γραμμή εκκίνησης του συγκεκριμένου γεγονότος/ σταδίου του αγώνα για να ισχύουν τα στοιχήματα.


Ματαιωθέντα/ Αναβληθέντα Γεγονότα/ Στάδια

 • Εάν ένα γεγονός/ στάδιο ματαιωθεί ή αναβληθεί και δεν ανακοινωθεί επίσημο αποτέλεσμα, τα στοιχήματα ακυρώνονται.


Βασικά Στοιχήματα

Head to Head στοιχήματα

Προβλέψτε ποιος διαγωνιζόμενος θα πετύχει την υψηλότερη τελική θέση.


Βελάκια

Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Όλοι οι αγώνες πρέπει να ξεκινήσουν την προγραμματισμένη ημερομηνία για να ισχύουν τα στοιχήματα


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Εάν αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής ενός αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα


Σύνολο Σετ

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό σετ του αγώνα


Χάντικαπ σετ

Πρόβλεψη του νικητή του αγώνα μετά την εφαρμογή του χάντικαπ σετ


Συνολικός αριθμός γύρων (legs) του σετ

Predict the total legs count in the set


Χάντικαπ Leg του Σετ

Προβλέψτε τον νικητή του σετ μετά την εφαρμογή του χάντικαπ γύρου (Leg)


Νικητής γύρου (Leg)

Προβλέψτε τον νικητή του γύρου


Ακριβές σκορ σετ

Προβλέψτε το σκορ των σετ στο τέλος του αγώνα


Ακριβές Σκορ Γύρου στο Σετ

Προβλέψτε το ακριβές σκορ του γύρου στο σετ


Πρώτος Παίκτης που θα πετύχει 180

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα είναι ο πρώτος που θα πετύχει 180 στο παιχνίδι. Επιλογή «Κανένας» είναι διαθέσιμη.


Περισσότερα 180άρια

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα σκοράρει τα περισσότερα 180άρια στον αγώνα. Επιλογή «Ισοπαλία» είναι διαθέσιμη


Χάντικαπ στα 180άρια

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα έχει τα περισσότερα 180άρια στο τέλος του αγώνα μετά την εφαρμογή του Game Spread.


Συνολικά 180άρια σε Αγώνα

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των 180άριων στον αγώνα.


Συνολικά 180άρια Παίκτη

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό 180αριών του παίκτη στον αγώνα.


Φλόρμπολ

Όλα τα στοιχήματα του αγώνα δεν περιλαμβάνουν την παράταση εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται

 • Όλοι οι αγώνες πρέπει να ξεκινήσουν την προγραμματισμένη ημερομηνία (τοπική ώρα) για να ισχύουν τα στοιχήματα


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα.


Σύνολο

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα.


Ποδόσφαιρο σάλας

Όλα τα στοιχήματα του αγώνα βασίζονται στο αποτέλεσμα στο τέλος των 40 λεπτών παιχνιδιού, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Στην κανονική διάρκεια περιλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις λόγω τραυματισμών ή διακοπές, αλλά δεν περιλαμβάνεται τυχόν παράταση, διαδικασία των πέναλτι ή χρυσό γκολ.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης


Βασικά Στοιχήματα

1X2

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα


Σύνολο

Προβλέψτε το συνολικό αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα.


Γκολφ

Τα στοιχήματα για 2 και 3 μπάλες όπου δεν προσφέρεται τιμή για την ισοπαλία, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα σε περίπτωση ισοπαλίας.


Εγκατάλειψη γύρων

 • Εάν ο γύρος εγκαταλειφθεί, τα στοιχήματα για τον συγκεκριμένο γύρο θα είναι άκυρα.


Ομάδες που δεν παίζουν όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Τα στοιχήματα για 2 και 3 μπάλες σε μη συμμετέχοντες θα είναι άκυρα


Βασικά Στοιχήματα

2 μπάλες

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα πετύχει το χαμηλότερο σκορ στον αναφερόμενο γύρο


3 μπάλες

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα πετύχει το χαμηλότερο σκορ στον αναφερόμενο γύρο.


Μακροπρόθεσμα Στοιχήματα (Outright)

Όλα τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα θα διευθύνονται βάσει του παίκτη που θα κατακτήσει το τρόπαιο. Λαμβάνεται υπόψη το αποτέλεσμα των πλέι οφ.

Σε περίπτωση που εάν το τουρνουά έχει μειώσει τον προγραμματισμένο αριθμό τρυπών για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες), τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα (εκτός από τα στοιχήματα "Νικητής του πρώτου γύρου") που τοποθετούνται πριν από ολοκλήρωση του τελευταίου γύρου θα διευθύνονται βάσει του παίκτη που θα κατακτήσει το τρόπαιο, εάν έχουν ολοκληρωθεί 36 τρύπες του τουρνουά.


Ομαδικά Στοιχήματα (Top XY)


Νικητής θα είναι ο παίκτης που επιτυγχάνει το ψηλότερο πλασάρισμα στο τέλος του τουρνουά. Οι κανόνες Dead-Heat ισχύουν εκτός από όπου ο νικητής καθορίζεται με play-off.

Αν σε περίπτωση στοιχηματισμού σε ομάδες παικτών ξεκινήσει μόνο ένας συμμετέχων, τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.


Θέση Τερματισμού ενός Συγκεκριμένου Παίκτη


Στην περίπτωση ισοπαλίας για μια θέση τερματισμού η ισόπαλη θέση θα μετρήσει. Για παράδειγμα, μια ισοπαλία με 4 άλλους παίκτες για την 7η θέση θα μετρήσει ως 7η θέση τερματισμού.


Πρωτοπόρος στο Τέλος του Γύρου (π.χ. Πρώτος γύρος - Νικητής)


Η διευθέτηση βασίζεται στο σκορ του τουρνουά στο τέλος του συγκεκριμένου γύρου. Οι κανόνες Dead-Heat ισχύουν.


4 Πρώτοι/ 5 Πρώτοι/ 6 Πρώτοι/ 10 Πρώτοι/ 20 Πρώτοι στο Τουρνουά


Οι κανόνες Dead-Heat ισχύουν.


Ειδικά Γκολφ


Να Νικήσει/Να μην Νικήσει ένα Major - Τα 4 Major είναι US Open, US Masters, USPGA και το Βρετανικό Open.


Κρίκετ

Όλα τα στοιχήματα του αγώνα δεν περιλαμβάνουν τα super overs, εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Σε περίπτωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να παίζει στην έδρα της.

 • Σε περίπτωση αλλαγής της έδρας ενός προγραμματισμένου αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας, τότε τα στοιχήματα θα ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να ορίζεται επίσημα ως τέτοια, διαφορετικά τα στοιχήματα θα ακυρώνονται.


Βασικά Στοιχήματα

2way (συμπεριλαμβανομένου του Super Overs)

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα συμπεριλαμβανομένων των Super Overs


1X2

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα


Συνολικά Spreads

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των runs στον αγώνα


Σύνολα ομάδας

Προβλέψτε τον συνολικό αριθμό των runs που σημείωσε η αντίστοιχη ομάδα στον αγώνα


Συνολικά εύρη ομάδων

Προβλέψτε το εύρος που καλύπτει τον συνολικό αριθμό των runs που σημείωσε η αντίστοιχη ομάδα στον αγώνα


Μονά/ζυγά runs

Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός των runs που θα σημειωθούν στον αγώνα θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός


Στοιχήματα “Μετά από 6 overs

Τα στοιχήματα καθορίζονται με βάση τον αριθμό των runs μόνο στα πρώτα 6 overs


Στοιχήματα “Μετά από 10 overs

Τα στοιχήματα καθορίζονται με βάση τον αριθμό των runs μόνο στα πρώτα 10 overs


Μηχανοκίνητα σπορ

Οι οδηγοί θα εκκινήσουν έναν αγώνα βάσει της επίσημης λίστας εκκίνησης του αντίστοιχου διοικητικού οργάνου. Ισχύουν οι κανόνες Dead-heat.


Αν ένας οδηγός αποσυρθεί πριν την έναρξη της επίσημης διαδικασίας κατάταξης, όλα τα στοιχήματα στον οδηγό αυτό θεωρούνται άκυρα


Εγκαταλείψεις αγώνων

 • Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός εάν το διοικητικό όργανο δημοσιεύσει επίσημο αποτέλεσμα.


Βασικά Στοιχήματα


Head to Head στοιχήματα

Προβλέψτε ποιος οδηγός θα πετύχει την υψηλότερη τελική θέση. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να ξεκινήσουν τον αγώνα για να ισχύουν τα στοιχήματα.

 • Αν και οι δύο οδηγοί δεν τερματίσουν τον αγώνα, νικητής θεωρείται ο οδηγός με την καλύτερη θέση στην επίσημη τελική κατάταξη.

 • Αν και οι δύο οδηγοί έχουν συμπληρώσει τον ίδιο αριθμό γύρων και δεν τερμάτισαν τον αγώνα, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.


Φινλανδικό μπέιζμπολ

Όλα τα στοιχήματα βασίζονται στο αποτέλεσμα αγώνα, εξαιρουμένων των επιπλέον περιόδων, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα.


Ράγκμπι

Όλες οι αγορές θα διευθετούνται με βάση το αποτέλεσμα μετά την λήξη των προγραμματισμένων 80 λεπτών, εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά. Στην κανονική διάρκεια περιλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις και διακοπές αλλά δεν περιλαμβάνεται η παράταση.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Εάν ο τόπος διεξαγωγής ενός αγώνα αλλάξει, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα


Χάντικαπ

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του χάντικαπ


Ημίχρονο/Τελικό

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα τόσο στο ημίχρονο όσο και στην κανονική διάρκεια του αγώνα.


Περιθώριο Νίκης

Προβλέψτε το περιθώριο νίκης της γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης ομάδας


Ημίχρονο με τους περισσότεροους πόντους

Προβλέψτε σε ποιο ημίχρονο θα σημειωθούν οι περισσότεροι πόντοι. Τα στοιχήματα θα ισχύουν αν θα ολοκληρωθούν και τα δύο ημίχρονα.


Σνούκερ

Στις αγορές 2πλής Επιλογής (2-way) ισχύει η επιστροφή πονταρίσματος (κανόνας push) εκτός κι αν ορίζεται διαφορετικά.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, ο παίκτης που θα προχωρήσει στον επόμενο γύρο θα θεωρείται νικητής.


Αγώνες που δεν διεξάγονται όπως έχουν ανακοινωθεί

 • Εάν αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής ενός αγώνα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα


Σύνολο φρέιμ

Πρόβλεψη του συνολικού αριθμού των φρέιμ του αγώνα


Χάντικαπ φρέιμ

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά την εφαρμογή του χάντικαπ φρέιμ


Νικητής 1ου φρέιμ

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του 1ου φρέιμ


Ακριβές σκορ του φρέιμ

Προβλέψτε το ακριβές σκορ του αγώνα στα φρέιμ


Υδατοσφαίριση

Όλα τα στοιχήματα βασίζονται στο αποτέλεσμα αγώνα, εξαιρουμένης της παράτασης, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.


Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Εάν ένας αγώνας διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης


Βασικά Στοιχήματα

Αποτέλεσμα αγώνα

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του αγώνα.


Χειμερινά Αθλήματα

Οι συμμετέχοντες θα εκκινήσουν έναν αγώνα βάσει της επίσημης λίστας εκκίνησης του αντίστοιχου διοικητικού οργάνου. Ισχύουν οι κανόνες Dead-heat.

Αγώνες που Διακόπτονται/Αναβάλλονται

 • Αν κάποιο γεγονός διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί, θα διευθετούνται ανάλογα.

 • Εάν κάποιο γεγονός λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο ενός αθλητικού τουρνουά, π.χ. Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν ακόμη και αν το γεγονός αναβληθεί, εφόσον ο αγώνας προγραμματιστεί ξανά εντός της επίσημης ώρας του τουρνουά.

 • Κάθε μη διεξαχθείς ή αναβληθείς αγώνας θα θεωρείται άκυρος, εκτός εάν διεξαχθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την αναφρόμενη ώρα έναρξης εκτός εάν αποτελεί μέρος ενός αθλητικού τουρνουά όπως αναφέρεται παραπάνω.


Βασικά Στοιχήματα

Head to Head

Προβλέψτε ποιος από τους συμμετέχοντες θα πετύχει την υψηλότερη τελική θέση. Απαιτείται η εκκίνηση όλων των συμμετεχόντων στο αγώνα για να ισχύουν τα στοιχήματα. Σε περίπτωση που ένα γεγονός διακοπεί κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου, τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς διευθέτησης.

popuppopupGet In2bet AppRegulationsInformationSafer GamblingSafer GamblingCompany

Την διαχείριση του ιστότοπου την έχει η εταιρεία I.T.S Infinity Technology Solutions CY Ltd με αριθμό εγγραφής ΗΕ 399558 και έδρα την οδό Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, 80, Κτήριο Πάνος Εγγλέζος, 5ος όροφος, Διαμ./Γρ. 500, 1077 Λευκωσία, Κύπρος. Οι δραστηριότητες της εταιρείας είναι αδειοδοτημένες και εποπτεύονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) βάσει της άδειας Αποδέκτη Κλάσης Β με αριθμό B016 - η οποία ισχύει από 10 Φεβρουαρίου 2023 μέχρι 9 Φεβρουαρίου 2025.

Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός. Παίξτε Υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Ο στοιχηματισμός από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά απο το νόμο. Για περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια, μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα Ασφαλές Παιχνίδι

© 2024 in2bet.com.cy. ALL RIGHTS RESERVED.