RegisterSafer GamblingSafer GamblingHelpHelpin2bet Blog Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

Αυτή η πολιτική ενημερώθηκε τελευταία φορά στις: 10 Φεβρουαρίου 2021

Ποιοι είμαστε;

  • Είμαστε η I.T.S Infinity Technology Solutions CY Limited μια εταιρεία που έχει συσταθεί στην Κύπρο με αριθμό εταιρείας HE 399558 με εγγεγραμμένο γραφείο στη διεύθυνση Αρχ. Μακαρίου III αρ. 80, Κτίριο Πανού Εγγλέζου, 5ος Όροφος, Διαμέρισμα / Γραφείο 500, 1077, Λευκωσία, Κύπρος και ρυθμίζεται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (ΕΑΣ). Όλες οι αναφορές σε "in2bet", "εμείς, "μας" είναι αναφορές στην I.T.S Infinity Technology Solutions CY Limited.

    Η I.T.S Infinity Technology Solutions Cyprus Limited είναι ο κάτοχος και ο χειριστής του τομέα www.in2bet.com.cy (ο ιστότοπος) και ενεργεί ως «υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων» για τους σκοπούς της ισχύουσας νομοθεσίας και των κανονισμών περί προστασίας δεδομένων.

    Το In2bet είναι ένα εμπορικό σήμα που λειτουργεί στο όνομα της I.T.S Infinity Technology Solutions CY Limited.

Εισαγωγή

  • Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς, επομένως δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε και να διαφυλάξουμε τα δικαιώματα απορρήτου των δεδομένων σας σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα της εταιρείας μας και με τους Nόμους περί Προστασίας Δεδομένων.

    Η In2Bet διαχειρίζεται και αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα που παρέχονται με τον τρόπο που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου (η «Πολιτική»). Αυτή η Πολιτική προσφέρει μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο ο όμιλος εταιρειών In2Bet ("In2bet", "εμείς") συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικές πληροφορίες ("Προσωπικά δεδομένα") σχετικά με τους πελάτες και τους χρήστες του ιστότοπου ("εσείς", "υποκείμενα των δεδομένων") και εξηγεί ποια είναι τα δικαιώματα δεδομένων τους βάσει του Νόμου περί Προστασίας Δεδομένων, που περιλαμβανουν ενδεικτικά τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων 2016/679 («GDPR») και τον Κυπριακό Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων 125 (I) 2018.

    Η I.T.S Infinity Technology Solutions CY Limited είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων όπως περιγράφεται στην Πολιτική απορρήτου.

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε και πώς;

  • Οι ακόλουθοι τύποι προσωπικών δεδομένων ενδέχεται να συλλέγονται όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας:

    Προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από χρήστες ιστότοπων:
    Ορισμένες προσωπικές πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές που χρησιμοποιούνται (όπως μοντέλο, λειτουργικό σύστημα, διεύθυνση IP, τύπος φυλλομετρητή (browser type), αναγνωριστικό κινητής συσκευής), πληροφορίες σύνδεσης, δεδομένα κίνησης και άλλες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας με βάση το πώς αλληλεπιδράτε με τα προϊόντα μας.

    Πληροφορίες που μας παρέχετε άμεσα κατά την εγγραφή στον ιστότοπό μας:
    Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στον ιστότοπο ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μας υποβάλλετε μέσω της εξυπηρέτησης πελατών με ζωντανή συνομιλία, του ιστότοπου ή τηλεφωνικών κλήσεων. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τις πληροφορίες των εγγράφων επαλήθευσης που παρέχονται για την ταυτότητα, την επαλήθευση τρόπου πληρωμής και άλλα έγγραφα. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:
    • Πλήρες όνομα
    • Ημερομηνια γεννησης
    • Διεύθυνση κατοικίας
    • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    • Αριθμός τηλεφώνου
    • Στοιχεία πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας
    • Διεύθυνση IP
    • Πληροφορίες συσκευής, όπως μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής

    Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε ενδεικτικά για τη:
    • Δημιουργία, λειτουργία και διαχείριση του λογαριασμού σας
    • Βελτίωση του παιχνιδιού για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του παίκτη
    • Προώθηση των στοιχημάτων σας, συμπεριλαμβανομένων καρτών και διαδικτυακών πληρωμών
    • Συμμόρφωση με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο που διέπει τις δραστηριότητές μας
    • Παρακολούθηση των συναλλαγών για την αποτροπή απάτης, μη φυσιολογικού στοιχήματος, ξεπλύματος χρημάτων και συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων με τους προμηθευτές μας

    Πληροφορίες που συλλέγονται από τρίτα μέρη:
    Ενδέχεται επίσης να λάβουμε προσωπικά δεδομένα για εσάς από τρίτα μέρη, όπως εξειδικευμένες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες επαλήθευσης, εταιρείες πληροφοριών πιστοληπτικής ικανότητας και υπηρεσίες πρόληψης της απάτης.

    Κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε πρόσθετα έγγραφα ή πληροφορίες για την επαλήθευση της πηγής του πλούτου για την επικύρωση της συναλλαγής σας, την πρόληψη και τον εντοπισμό της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, την πρόληψη της απάτης και παράνομων δραστηριοτήτων.

Γιατί επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα?

  • Επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο όταν:
    1. Βασιζόμαστε στην ελεύθερη και εν επιγνώσει συγκατάθεσή σας που μας έχετε δώσει:
    α) πριν ή μετά την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας με σκοπό να σας ενημερώσουμε μέσω email ή / και sms σχετικά με τις αλλαγές του ιστότοπου, τις νέες υπηρεσίες και τις επικαιροποιημένες προσφορές (άμεσο μάρκετινγκ).
    β) όταν επιλέξατε να μας επιτρέψετε να αποθηκεύουμε cookies στη συσκευή σας με σκοπό να διασφαλίσουμε μια ομαλή και φιλική στη χρήση εμπειρία, σύμφωνα με την Πολιτική μας για τα Cookies. Η συγκατάθεσή σας θα χρειαστεί για cookies αλλά από εκείνα που είναι εντελώς απαραίτητα.

    2. Αυτό είναι απαραίτητο για τους σκοπούς της εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις των υπηρεσιών μας (δηλαδή την παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών μας)

    3. Αυτό είναι απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντα που επιδιώκουμε, δηλαδή την προστασία και βελτίωση των υπηρεσιών μας, τη διασφάλιση των συστημάτων μας και τη διερεύνηση / υπεράσπιση πιθανών νομικών απαιτήσεων, καταγγελιών και πειθαρχικών διαδικασιών.

    - Αυτό είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές / κανονιστικές απαιτήσεις οποίες υπόκειται η εταιρεία μας, δηλαδή όταν συλλέγουμε τυχόν απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα για να επαληθεύσουμε την πηγή πλούτου για την επικύρωση της συναλλαγής σας, για την πρόληψη και τον εντοπισμό της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, όπως απαιτείται στο πλαίσιο του Νόμου κατά της Nομιμοποίησης Eσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες.

    Παράλειψή σας να μας παράσχετε τις πληροφορίες που απαιτούνται από νόμους ή κανονισμούς που ισχύουν για τις υπηρεσίες μας θα μας εμποδίσει να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις, να εκπληρώσουμε τις νομικές υποχρεώσεις μας για τις υπηρεσίες μας και συνεπώς θα έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο και τον τερματισμό του λογαριασμού σας στην In2bet.

Κοινοποίηση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων

  • Σε ορισμένες περιπτώσεις απαιτείται από την in2bet η κοινή χρήση ορισμένων δεδομένων με υπεργολάβους που επεξεργάζονται Προσωπικά Δεδομένα για λογαριασμό μας και άλλα τρίτα μέρη, όπως εθνικές αρχές ή φορείς. Προκειμένου να μετριαστούν ορισμένοι κίνδυνοι, πραγματοποιούνται έλεγχοι προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι καλά εξοπλισμένες ώστε να παρέχουν στα Προσωπικά σας Δεδομένα το ίδιο επίπεδο φροντίδας και προστασίας όπως και εμείς. Τόσο εμείς στην in2bet όσο και τα αξιόπιστα τρίτα μέρη με τα οποία συνεργαζόμαστε είμαστε υπόχρεοι να χειριζόμαστε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων και απαιτείται επίσης να εφαρμόσουμε συμβατικά μέτρα που ενισχύουν αυτές τις υποχρεώσεις σύμφωνα με το Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων και ιδίως το Άρθρο 28 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).

    Παρακαλούμε διαβάστε πιο κάτω τις περιπτώσεις στις οποίες μοιραζόμαστε δεδομένα με τρίτα μέρη:
    • Για να σας ενημερώσουμε για τυχόν σημαντικές αλλαγές ή εξελίξεις στα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία προϊόντων ή υπηρεσιών.
    • Όταν μας ζητηθεί να το πράξουμε από οποιαδήποτε αρχή / ρυθμιστικό φορέα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (για παράδειγμα, την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (ο «Ρυθμιστής»).
    • Μπορούμε να δώσουμε οδηγίες και να εξουσιοδοτήσουμε το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στο οποίο διατηρείται ο λογαριασμός ενός πελάτη να αποκαλύψει οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορεί να ζητήσει ο Ρυθμιστής σχετικά με τον λογαριασμό του κατόχου του λογαριασμού.
    • Προκειμένου να στηρίξουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νομικά μας δικαιώματα (δηλαδή τους νομικούς μας συμβούλους).
    • Για σκοπούς εντοπισμού και ελέγχου απάτης, σε περιπτώσεις όπου η in2bet έχει βάσιμους λόγους να υποπτεύεται παρατυπίες σε λογαριασμό.
    • Με φορείς επαλήθευσης ταυτότητας.
    • Με τους παρόχους υπηρεσιών που μας επιτρέπουν να παρέχουμε τις υπηρεσίες που μας ζητάτε , όπως τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή οντότητες που χρησιμοποιούμε για τη διευκόλυνση της επεξεργασίας των πληρωμών.
    • Με τρίτες οντότητες που σας συστήνουν σε εμας.
    • Με εξωτερικούς ελεγκτές, οι οποίοι διενεργούν ανεξάρτητο έλεγχο στην εταιρεία μας για να εξετάσουν τη συμμόρφωση με συγκεκριμένους νόμους και κανονισμούς που ισχύουν για τους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών.
    • Με τεχνικούς συμβούλους που πραγματοποιούν τακτικές αξιολογήσεις και ελέγχους στα συστήματα, τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις μας.

Χρόνος Φύλαξης Δεδομένων

  • Ως υφιστάμενος πελάτης, διατηρούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για τους σκοπούς που περιγράφονται σε αυτήν την Πολιτική για όσο διάστημα παραμένετε πελάτης της in2bet. Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα είναι εύλογα απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται πιο πάνω και για την εκπλήρωση των νομικών μας υποχρεώσεων.

    Όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα διατηρηθούν για περίοδο τουλάχιστον 5 ετών από την ημερομηνία της τελευταίας συναλλαγής που έγινε στον λογαριασμό σας, για σκοπούς συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένου ενδεικτικά περί περί Φορολογίας Νόμου, του νόμου που προβλέπει τη ρύθμιση των στοιχημάτων και συναφών ζητημάτων και του νόμου κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες . Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να καταστραφούν μετά από περίοδο 5 ετών, κατόπιν έγκρισης από την Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων Κύπρου.

Διαβίβαση Δεδομένων

  • Κανονικά δεν διαβιβάζουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ωστόσο, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να διαβιβαστούν σε υπεργολάβους ή επιχειρηματικούς εταίρους μας που βρίσκονται εκτός της ΕΕ, υπό την προϋπόθεση ότι αυτές οι μεταφορές πραγματοποιούνται είτε:

    α) βάσει απόφασης επάρκειας της Επιτροπής της ΕΕ σύμφωνα με το ‘Αρθρο 45 του Γενικού Kανονισμού για την Προστασία Δεδομένων ( GDPR), ή
    β) με βάση τουλάχιστον μία από τις άλλες κατάλληλες εγγυήσεις βάσει του κεφαλαίου V του GDPR, όπως: Τυπικές Συμβατικές Ρήτρες σύμφωνα με το ‘Αρθρο 46 του GDPR, δεσμευτικοί εταιρικοί κανόνες σύμφωνα με το Άρθρο 47 του GDPR.

    Όταν δεν ισχύει καμία από τις κατάλληλες εγγυήσεις, η in2bet μπορεί να πραγματοποιήσει τη διαβίβαση βάσει τουλάχιστον μίας από τις συγκεκριμένες ειδικές περιστάσεις σύμφωνα με το άρθρο 49 του GDPR, δηλαδή τη συγκεκριμένη συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων, την αναγκαιότητα εκτέλεσης μιας σύμβασης κ.λπ.

Tα δικαιώματά σας ως υποκείμενο των δεδομένων

  • Θα σας βοηθήσουμε αν επιλέξετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα, όπως:

    • Την απόσυρση της συγκατάθεσής που μας δώσατε προηγουμένως. Ωστόσο, αυτό δεν θα ακυρώσει οποιαδήποτε προηγούμενη επεξεργασία για την οποία δώσατε τη συγκατάθεσή σας.
    • Την υποβολή καταγγελίας σε οποιαδήποτε σχετική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.
    • Την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρούμε ή επεξεργαζόμαστε.
    • Τη διόρθωση τυχόν εσφαλμένων ή ξεπερασμένων Προσωπικών Δεδομένων.
    • Τη διαγραφή οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε.
    • Τον περιορισμός της επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις.
    • Να μας ζητήσετε να προσφέρουμε σε εσάς ή σε άλλη εταιρεία που έχετε ορίσει ορισμένες πτυχές των Προσωπικών σας Δεδομένων, που συχνά αναφέρονται ως «το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας».
    • Την δυνατότητα να αντιταχθείτε σε οποιαδήποτε επεξεργασία δεδομένων που κάνουμε για τα νόμιμα συμφέροντά μας.
    • Την δυνατότητα να αμφισβητήσετε μια απόφαση που γίνεται εξ ολοκλήρου με αυτοματοποιημένη επεξεργασία, να εκφράσετε την άποψή σας και να ζητήσετε να επανεξετασθεί από άνθρωπο η απόφαση αυτή.

    Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι αυτά τα δικαιώματα δεν είναι απόλυτα και ότι υπόκεινται σε εξαιρέσεις. Επομένως, αυτά ενδέχεται να είναι περιορισμένα όταν έχουμε επιτακτικό συμφέρον ή νομική υποχρέωση να συνεχίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων ή όταν τα δεδομένα μπορεί να εξαιρούνται από την αποκάλυψη λόγω, για παράδειγμα, υποχρεώσεων επαγγελματικού απορρήτου ή άλλων εξαιρέσεων που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Η δυνατότητα εφαρμογής των δικαιωμάτων σας εξαρτάται από τη νομική βάση στην οποία στηριζόμαστε σε κάθε περίπτωση.

    Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Eπεξεργασίας Δεδομένων (DPO) μας μέσω e-mail στη διεύθυνση dpo@in2bet.com.cy. Θα λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα για να απαντήσουμε εντός του νόμιμου χρονικού πλαισίου, δηλαδή 30 ημέρες από την ημέρα που θα λάβουμε το αίτημά σας ή για 2 επιπλέον μήνες σε περίπτωση που λάβουμε υπερβολικό αίτημα, οπότε θα συνεχίσουμε να είμαστε σε επαφή και να σας ενημερώνουμε για την πρόοδο και την κατάσταση του αιτήματός σας.

    Εάν θέλετε να υποβάλετε παράπονο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκαμε τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να διερευνηθεί το ζήτημα.
    Παρακαλούμε στείλτε email στο: dpo@in2bet.com.cy

    Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας ή πιστεύετε ότι δεν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία/παράπονο στο:
    Γραφείο του Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
    διεύθυνση γραφείου:
    Ιάσονος 1, 1082, Λευκωσία, Κύπρος

    ταχυδρομική διεύθυνση
    Ταχ. Κιβ. 23378, 1682, Λευκωσία, Κύπρος
    Τηλ: +357 22818456
    Φάξ: +357 22304565
    Ηλεκτρονική Διεύθυνση: commissioner@dataprotection.gov.cy

Ασφάλεια Δεδομένων

  • Υιοθετούμε όλα τα κατάλληλα και απαραίτητα τεχνικά και φυσικά μέτρα ασφαλείας και συνεχώς εργαζόμαστε για τη βελτίωση τους ώστε να διασφαλίσουμε ένα επίπεδο ασφάλειας κατάλληλο για τον κίνδυνο, προκειμένου να αποτρέψουμε οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα να υποστούν τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη, ή πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα που μεταδίδονται, αποθηκεύονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία με άλλο τρόπο.

    Αναθεωρούμε και αξιολογούμε τακτικά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των συστημάτων, του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεών μας λαμβάνοντας υπόψη όλα τα σχετικά πρότυπα ασφαλείας και τις νομικές απαιτήσεις.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας

  • Μπορούμε να επικαιροποιούμε αυτήν την πολιτική κατά διαστήματα, γι’ αυτό παρακαλούμε να την ελέγχετε συχνά. Εάν γίνουν οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, θα καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδοποίησης στον Ιστότοπο ή με άλλα συμφωνημένα κανάλια επικοινωνίας. Θα σας γνωστοποιήσουμε εκ των προτέρων τις αλλαγές, παρέχοντάς σας τον κατάλληλο χρόνο για να εξετάσετε και να κατανοήσετε τις αλλαγές πριν τεθούν σε ισχύ. Δεν θα επιβάλουμε ουσιαστικές αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Αν αρνηθείτε να αποδεχτείτε τις αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου ή διαφορετικά δεν αποδεχτείτε τις αλλαγές εντός της χρονικής περιόδου, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να παρέχουμε ορισμένα ή όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
SupportContact UsSafer GamblingSafer GamblingCompanyGambling can be addictive. Play responsibly.Access to persons under 18 years of age is strictly prohibited by law.

Την διαχείριση της σελίδας in2bet.com.cy την έχει, Η εταιρεία I.T.S. Infinity Technology Solutions CY Limited, Αρχ. Μακαρίου III, 80, κτίριο Πάνος Εγγλέζος, 5ος όροφος διαμ./γραφείο 500, 1077, Λευκωσία, Κύπρος, HE399558, είναι κάτοχος άδειας Και Ρυθμίζεται Απο Την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου.
(Αρ. Άδειας B016) - Ισχύει από: 10/2/2021 - 9/2/2023

© 2022 in2bet.com.cy. ALL RIGHTS RESERVED.